Recruitment op maat


Welkom bij SIRS!

Heeft u geen expertise in huis om recruitment zelf uit te voeren? Wilt u een advies over welke recruitment strategie het best past bij uw organisatie? Wilt u meer grip op de kosten die recruitment met zich mee brengt? Of zoekt u een kandidaat voor een specifieke positie binnen uw organisatie?

SIRS staat voor Stratenus Interim Recruitment Solutions. Heldere en duurzame oplossingen als het gaat om recruitmentvraagstukken. Ik kan u helpen in alle aspecten waar het gaat om het vinden, aantrekken en behouden van (schaars) personeel. Het is lastig om de juiste mensen te vinden voor uw organisatie, die passen binnen uw cultuur en voor u van toegevoegde waarde zijn. Het is van cruciaal belang dat u mensen heeft met de juiste persoonlijkheid en skills. Een belangrijke combinatie voor een duurzame match.

Op basis van mijn kennis, ervaring en marktkennis help ik u met het maken van deze match. Dit kan in de vorm van tijdelijke ondersteuning voor uw recruitment afdeling, het adviseren over uw mogelijkheden om een duurzaam recruitment proces op te zetten, of het uitvoeren van een executive search traject voor specifieke posities. 

Al het nodige om uw organisatie een duurzame recruitment oplossing te bieden tegen transparante kosten. Zoekt u een lange termijn oplossing voor uw wervingsvraagstukken? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend advies! 

  

 


Stratenus Interim Recruitment Solutions | KvK 56731833 | diederik@sirsinfo.nl | +31 6 51 49 12 05 

 
 
 
 
Bellen
Map
Info
LinkedIn